Site logo
POPUST u % koji možete ostvariti sa F&F karticom

10

Grad
Otvoreno
Radno vrijeme danas: 09:00 - 21:00 Pogledaj radno vrijeme po danima
  • Ponedeljak

    09:00 - 21:00

  • Utorak

    09:00 - 21:00

  • Srijeda

    09:00 - 21:00

  • Četvrtak

    09:00 - 21:00

  • Petak

    09:00 - 21:00

  • Subota

    10:00 - 17:00

  • Nedjelja

    Zatvoreno

  • 22/10/2024 18:24 lokalno vrijeme u Crnoj Gori

Meni, prezentacije...
Socijalne mreže
Opis

Dobro došli u potpuno drugačiji pristup njezi i ljepoti kroz održavanje i podsticanje zdravog stila života

Nastojaćemo da Vam približimo našu viziju i pokažemo kako na prirodan i efikasan način možete doći do željenih rezultata.

Naši klijenti se prepoznaju!

U želji da budemo Vaša stalna i nezaobilazna adresa, bijeg od svakodnevnog stresa i užurbanog načina života, godinama se trudimo da Vam pružamo tretmane i blagodeti opuštanja kakve zaslužujete. U moderno opremljenim prostorijama našeg salona bićete srdačno dočekani. Trudimo se da uvijek ispratimo sve svjetske trendove i zato Vam nudimo na jednom mjestu široku paletu kozmetičkih usluga.

Naša ponuda se zasniva pretežno na aparatnoj kozmetici.

Profesionalna usluga i stručnost vrhunski edukovanih terapeuta, uz individualni pristup svakom klijentu, učiniće Vaš boravak u našem kutku nezaboravnim iskustvom.

Standardni tretmani i beauty rutina često nisu dovoljni za održavanje zdrave i čvrste kože lica i tijela. Zato preporučujemo aparativne kozmetičke tretmane jer su idealan dodatak svakom klasičnom kozmetičkom tretmanu lica i tijela.

Koristimo najsavremeniju tehnologiju i najkvalitetniju medicinsku kozmetiku, što je idealno rešenje u postizanju najboljih rezultata u tretmanu kože. Pored kvalitetne usluge, možete dobiti i korisne savjete za kućnu njegu i kako same možete postići najbolje rezultate.

U modernom i prijatnom ambijentu, uz ljubazan i stručan tim, primjenom različitih vrsta estetskih tretmana modernom tehnologijom, kao i profesionalnom kozmetikom dolazimo efikasno do cilja.

Prepustite nam brigu o ljepoti i imaćete individualan pristup svakoj Vašoj potrebi i želji, kao i samu podršku i praćenje kroz uspjeh ka zacrtanom cilju. Napredna tehnologija i stručno lice su dobitna sinergija u rešavanju problematike i dolaženju do cilja.

Čekamo Vas na konsultacijama u opuštajućem ambijentu našeg Studija kako bismo zajedno napravili poseban plan njege, tretmana i održavanja vaše ljepote.

Uvjerite se u kvalitet naših usluga i obradujte nas posjetom!

Vaša ljepota počinje ovdje. Ponosni smo što možemo da Vam pružimo najbolje iz svijeta njege i kozmetike! U prijatnom i skladnom ambijentu, istinski ćemo se potruditi da vrijeme koje posvetite sebi učinimo još kvalitetnijim.

Usluge:

Teenlifting
Laserska epilacija
BellStim tijela
Biorevitalizacija
Fotopodmlađivanje
Frakcioni C02 Laser
Green Peel
Hemijski piling
Hifu lica
Hifu Tijela
Higijenski tretman lica
Hiperpigmentacija
Kavitacija
Limfna drenaža
Mezoporacija
Mezoterapija
Mezoterapija kose
M.Pen
RF lica
RF stomaka/nogu
Celulit i kako ga se riješiti?
Tretman šaka
Voćne kiseline

Lokacija
Pišite nam

  • Nema ocijena
  • Dodaj ocjenu
    Languages